Om Batteriacc.se

Vi på batteriacc.se har jobbat med batterier och laddare sedan 1994.  Vår historik gör att vi har stor kunskap och vet vilka leverantörer som har den kvalitet som vi i Sverige kräver.
Batterierna tillverkas i Asien och det har de gjort i många år, men vårt företag säljer endast batterier där vi kan säkerställa kvaliteten.
Som leverantör kan du idag beställa batterier bestyckade med celler som inte lever upp till våra krav men som är väsentligt billigare. Det kan var lockande och sälja på priset, men vi har valt att sälja på kvalitet, eftersom vi har som policy att vi skall hålla samma kvalitet som originalet, med till en lägre kostnad. Hos oss behöver ni inte betala för namnet på batteriet.
Vi började i mitten på 90-talet allt sälja batterier och laddare till mobiltelefoner, men idag utökas sortimentet i rask takt mycket beroende på allt fler produkter blir portabla.
Vi fokuserar på att bli den mest kompletta leverantören av laddare och batterier, så har ni förslag på artiklar som saknas så tveka inte att höra av er till oss.

Trygghet för kunden
Allt vi säljer har CE-certifiering och tillverkas enligt ISO 9001
30 dagars öppet köp.

Adress:
Batteriacc
Box 8012
350 08 Växjö

Kundtjänst:

E-post: info@batteriacc.se

Kontakta Oss

Kontakt Information

* Obligatoriska fält